• Bli sertifisert innovatør i 2018

  Ekte innovatører er ikke opptatt av innovasjon.

  De er opptatt av å få jobben gjort smartere.

  Litt info om programmet

  Innover sammen i team  

  Programmet varer over 6 måneder. Du lærer å innovere ved å gjøre det - i team med andre. Meld din interesse nå og bli med på vårens program.

   

  Du oppdager kanskje at dere gjør mye av dette arbeidet allerede og at du gjennom enkle grep får større utbytte, raskere resultater og samtidig minimerer risikoen med innovasjonsarbeidet.

  Oppstart: 16. mars 2018

  Påmeldingsfrist: 28. februar 2018

  Meld deg på før julaften og få med et signert eksemplar av verdens første, tegnede innovasjonsfaglige bok!

  Lær hvordan du lykkes med innovasjonsprosjekter i din virksomhet

  Målgruppe: Programmet passer for deg som vil utvikle nye felt og satsinger i virksomheten. Typiske deltakere i programmet kan være/er: gründere, offentlige ansatte, ledere, HR-sjefer, kommunale ledere, mellomledere, tillitsvalgte, prosjekt- og teamledere.

  Få jobben gjort gjennom et lærerikt og inspirerende program. Gjennom seks dagssamlinger får du inspirasjon og blir bevisst på hva som skal til for å lykkes med innovasjonsarbeidet.

   

  Du lærer ledende metoder og verktøy som du bruker til å utvikle områder i egen virksomhet. Gruppen begrenses til 14-16 deltakere, så du vil oppleve å bli sett, utfordret og ivaretatt hele veien.

  Kort sagt passer programmet for alle som har en ambisjon om å gjøre en forskjell og å ruste virksomheten for fremtiden.

   

  Du får:

  • en arena for å arbeide praktisk med et konkret utviklingsprosjekt/område
  • opplæring i ledende innovasjonsfaglige verktøy som gjør at du lykkes
  • coaching under hele programperioden
  • verdifull og dokumentert erfaring fra innovasjonsarbeid
  • boka innovasjon i praksis

   

  Fagansvarlig:

  Professor Sjur Dagestad er fagansvarlig for programmet. Sjur og Innoco har gjennom 14 år utviklet programmet og kurset 1800 deltakere i praktisk innovasjonsarbeid. Sammen med mer enn 154 innovatører har vi skrevet boka «Innovasjon i praksis» som er pensum i programmet.

   

  Programmets innhold:

  Programmet gjennomføres over seks heldagssamlinger i Oslo. Det består av kompetansebyggende foredrag, introduksjon av konkrete innovasjonsverktøy, praktiske øvelser og workshops. Du får veiledning underveis i programmet og arbeider med et konkret prosjekt eller utviklingsområde knyttet til egen virksomhet. På siste samling presenterer du prosjektet og får tilbakemelding fra et panel med innovasjonseksperter.

  Ved gjennomført kurs blir du sertifisert som innovatør.

  • Første samling – Fredag 16. mars – 09:00 – 15:30
   Introduksjon til innovasjon og innsikt i behov
  • Andre samling – Torsdag 12. april – 09:00 – 15:30:
   Løsning og kreativitet
  • Tredje samling – Torsdag 03. mai – 09:00 – 15:30
   Pådriver, team, pitch
  • Fjerde samling – Torsdag 14. juni – 09:00 – 15:30
   Virksomhets/ forretningsmodell og forankring
  • Femte samling – Torsdag 16. august – 09:00 – 15:30
   Ledelse, prosess og strategi
  • Avsluttende samling – Torsdag 6. september – 09:00 – 15:00
   Presentasjoner, oppsummering og veien videre
   Avsluttende lunsj og utdeling av sertifiseringbevis

  Du jobber med eget prosjekt mellom samlingene, og det er derfor viktig at prosjektet tar tak i et behov det er viktig for dere å få løst.

   

  Kostnad

  Programmet koster kr. 29.500,- pr. person. Dette inkluderer boka «Innovasjon i praksis», enkel bevertning inklusive lunsj og sertifiseringsbevis. Påmeldingen er bindende.

   

  Tidligere kunder

  Siden 2003 har 1800 deltagere gjennomført innovasjonsprogrammet. Innovatører fra nært sagt de fleste bransjer har vært innom oss for å lære seg å innovere i praksis.

  JCDeaux var de første vi jobbet med. Deretter kom Halliburton, Storebrand, NorConsult, Eidsiva Energi, NAV, Hamworthy Gas Systems, regnskapsbransjen, Nofima, Statsbygg, Posten, Nortura, Triangel, Innovasjon Norge, EDB ErgoGroup, Rustfrie Bergh, Forsvaret, Tronrud Bygg, Time, Sola og Flekkefjord kommune og noen kommuner til, så som: Fredrikstad, Hvaler, Ski, Bærum, Lier, Jevnaker, Hurum og Ringerike. For ikke å glemme en rekke bydeler i Oslo. Difi har vi hatt gleden av å jobbe med i tillegg til Kartverket, Hadeland Glassverk, Asker Produkt, Hallingplast, Sundvolden hotell og Brødrene Dahl – for å nevne noen få.

   

  Mer Informasjon

  Hvis du har spørsmål eller kommentarer til programmet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Synniva S. Larsen på 920 48 995 eller synniva@innoco.no

 • @InnocoAS

  Facebook

  @InnocoAS

  Twitter

  @InnocoAS

  LinkedIn

All Posts
×