• Bli sertifisert innovatør

  Ekte innovatører er ikke opptatt av innovasjon.

  De er opptatt av å løse problemer og møte behov - smartere.

  Litt info om programmet

  Innover sammen i team  

  Programmet besår av 6 hele dager samlinger der du erfarer å  består av gjennomføres varer over 6 måneder. Du lærer å innovere ved å gjøre det - i team med andre. Meld din interesse nå og bli med på vårens program.

   

  Du oppdager kanskje at dere gjør mye av dette arbeidet allerede og at du gjennom enkle grep får større utbytte, raskere resultater og samtidig minimerer risikoen med innovasjonsarbeidet.

  Oppstart:

  Meld deg på og få med et signert eksemplar av verdens første, tegnede innovasjonsfaglige bok!

  Lær hvordan du lykkes med innovasjonsprosjekter i din virksomhet

  Målgruppe: Programmet passer for deg som vil utvikle nye felt og satsinger i virksomheten. Typiske deltakere i programmet kan være/er: gründere, offentlige ansatte, ledere, HR-sjefer, kommunale ledere, mellomledere, tillitsvalgte, prosjekt- og teamledere.

  Få jobben gjort gjennom et lærerikt og inspirerende program. Gjennom seks dagssamlinger får du inspirasjon og blir bevisst på hva som skal til for å lykkes med innovasjonsarbeidet.

   

  Du lærer ledende metoder og verktøy som du bruker til å utvikle områder i egen virksomhet. Gruppen begrenses til 14-16 deltakere, så du vil oppleve å bli sett, utfordret og ivaretatt hele veien.

  Kort sagt passer programmet for alle som har en ambisjon om å gjøre en forskjell og å ruste virksomheten for fremtiden.

   

  Du får:

  • en arena for å arbeide praktisk med et konkret utviklingsprosjekt/område
  • opplæring i ledende innovasjonsfaglige verktøy som gjør at du lykkes
  • coaching under hele programperioden
  • verdifull og dokumentert erfaring fra innovasjonsarbeid
  • boka innovasjon i praksis

   

  Fagansvarlig:

  Professor Sjur Dagestad er fagansvarlig for programmet. Sjur og Innoco har gjennom 14 år utviklet programmet og kurset 1800 deltakere i praktisk innovasjonsarbeid. Sammen med mer enn 154 innovatører har vi skrevet boka «Innovasjon i praksis» som er pensum i programmet.

   

  Programmets innhold:

  Programmet gjennomføres over seks heldagssamlinger i Oslo. Det består av kompetansebyggende foredrag, introduksjon av konkrete innovasjonsverktøy, praktiske øvelser og workshops. Du får veiledning underveis i programmet og arbeider med et konkret prosjekt eller utviklingsområde knyttet til egen virksomhet. På siste samling presenterer du prosjektet og får tilbakemelding fra et panel med innovasjonseksperter.

   

  Du jobber med eget prosjekt mellom samlingene, og det er derfor viktig at prosjektet tar tak i et behov det er viktig for dere å få løst.

   

  Kostnad

  Programmet koster kr. 29.500,- pr. person. Dette inkluderer boka «Innovasjon i praksis», enkel bevertning inklusive lunsj og sertifiseringsbevis. Påmeldingen er bindende. For bedrifter og større grupper gjør vi egne avtaler.

   

  Tidligere kunder

  Siden 2003 har 1800 deltagere gjennomført innovasjonsprogrammet. Innovatører fra nært sagt de fleste bransjer har vært innom oss for å lære seg å innovere i praksis.

  JCDeaux var de første vi jobbet med. Deretter kom Halliburton, Storebrand, NorConsult, Eidsiva Energi, NAV, Hamworthy Gas Systems, regnskapsbransjen, Nofima, Statsbygg, Posten, Nortura, Triangel, Innovasjon Norge, EDB ErgoGroup, Rustfrie Bergh, Forsvaret, Tronrud Bygg, Time, Sola og Flekkefjord kommune og noen kommuner til, så som: Fredrikstad, Hvaler, Ski, Bærum, Lier, Jevnaker, Hurum og Ringerike. For ikke å glemme en rekke bydeler i Oslo. Difi har vi hatt gleden av å jobbe med i tillegg til Kartverket, Hadeland Glassverk, Asker Produkt, Hallingplast, Sundvolden hotell og Brødrene Dahl – for å nevne noen få.

   

  Mer Informasjon

  Hvis du har spørsmål eller kommentarer til programmet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt:

   

  Katinka Kolsaker

  Tlf: +47 926 06 800

  Epost: katinka@innoco.no

 • @InnocoAS

  Facebook

  @InnocoAS

  Twitter

  @InnocoAS

  LinkedIn

All Posts
×
×
Behandling av personopplysninger
Innoco AS behandler personopplysninger i samsvar med Personopplysningsloven, og følger reglene for taushetsplikt tilknyttet dette. Vi har utviklet retningslinjer og prosedyrer for å overholde GDPR.
Etter Personopplysningsloven §18 Rett til innsyn, har du som kunde hos Innoco rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg.
Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger Innoco AS har registrert som omhandler deg, kan du få opplysninger ved å sende inn en skriftlig anmodning til oss.
Kontakt:
eirik@innoco.no