• Innovasjonsprogram

  Innovasjonsprogram for bedrifter / klynger /regionale løft

  Kanskje er dere flere virksomheter som vil bygge innovasjonskultur og etablere et program i fellesskap eller i en bransje. Innoco utvikler skreddersydde innovasjonsprogram tilpasset deltagerne og satsingene som ligger til grunn. Gjennom prosessen bistår vi med å kvalifisere verdiskapende prosjekter, drive frem innovasjonsprosesser, bygge kompetanse og skape resultater av satsingene.

   

  Slike program går gjerne over noe tid, fra 3 til 6 måneder. Programmet gjennomføres som samlinger over en eller to dager med oppgaver, veiledning og progresjon fra gang til gang. Deltagerne jobber med konkrete satsinger og prosjekter. De jobber med verdiforslaget, verdipotensialet, gjennomføring og risikoaspekter gjennom innovasjonsprosessen. Gjennom programmet får virksomheten tatt tak i viktige satsingsområder samtidig som deltagerne bygger kompetanse i det å drive frem og lede innovasjonsprosesser fra ide til prosjekt.

   

  Ønsker du å et skreddersydd program eller lurer du på noe om våre kurs er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon:

   

  Kontakt

  Klaus Røiri

  Tlf: +47 908 34 005

  Epost: klaus@innoco.no

 • @InnocoAS

  Facebook

  @InnocoAS

  Twitter

  @InnocoAS

  LinkedIn

All Posts
×