• Om oss og våre samarbeidspartnere

  Sjur Dagestad

  Partner og gründer

  Sjur har jobbet med innovasjon i praksis siden slutten av 80-tallet. Han har vært innovasjonssjef i Tomra, vunnet Reodorprisen, vært med på etableringen av 9 selskaper og ledet Norges største klyngeskriveprosjekt. Sjur er en utålmodig gründer som trives i krysset mellom innovasjon og kommunikasjon. Han har jobbet i 12 år som professor II i innovasjon. Faget hans var i sin tid NTNUs nest mest populære valgfag. I løpet av 5 år økte studentmassen fra 15 studenter/år til 240.

   

  Sjur har lært innovasjon i næringslivet - ikke ved skolebenken. På sett og vis er han en slags 'lærlingeprofessor'. For de som ikke er klar over det: Innovasjon er et praktisk fag. Teorien finner du i boken Innovasjon i praksis.

  Sjur er kjent som en glødende foredragsholder med smittende entusiasme

   

  Kontakt: Tlf: +47 977 59 104 / Epost: sjur@innoco.no 

  Katinka Richter Kolsaker

  Managing partner - innovasjon og ledelse

  Katinka har mange års erfaring som leder, gründer og bedriftseier. Hun har bakgrunn som markedssjef i et globalt IKT-selskap og har flere års erfaring som rådgiver og konsulent på strategisk innovasjon, forretningsutvikling og innovasjonsledelse for selskaper innen energi, rådgivende ingeniører, finansinstitusjoner og organisasjoner som Hovedorganisasjonen Virke.

   

  Katinka er markedøkonom og har mastergrad i organisatorisk læring og innovasjon fra Aarhus Universtitet og NTNU. Hun står bak NTNUs fag ledelse og medarbeiderdrevet innovasjon og har undervist ved NTNU og universiteter utenfor Norge. Katinka er opptatt av å styrke innovasjons-kapasiteten i organisasjon og ledelse og er en etterspurt konsulent og foredragsholder.

   

  Kontakt: Tlf: +47 926 06 800 / Epost: katinka@innoco.no

  Elisabeth Nilssen

  Partner

  Elisabeth har økonomi og reiselivsbakgrunn og har også studert entreprenørskap og innovasjonsledelse. Hun har blant annet erfaring fra ledelse, forretnings/- og organisasjonsutvikling samt prosjektledelse inkludert større omstillingsprosesser.

   

  Elisabeth har i mange år jobbet med toppledelse på organisatorisk og strategisk nivå, og har erfaring fra både globale/- og mindre gründervirksomheter. Hun er genuint opptatt av å bistå organisasjoner i utvikling og implementering av innovasjons- og endringsprosesser.

  Elisabeth jobber med alle nivåer i virksomhetene.

   

  Kontakt: Tlf +47 452 83 232 / Epost: elisabeth@innoco.no

  Chris Klemmetvold

  Sosial entreprenør, foredragsholder

  Chris har en lang fartstid i Innoco før han bygget opp selskapet Medarbeiderne for med det å skape arbeidsplasser for tidligere rusavhengige. Han har utdanning i statsvitenskap, innovasjon og sosialt entreprenørskap. Chris har allsidig bakgrunn som entreprenør og har blant annet jobbet med markedsføring for attføringsbedriften Oasis i Cape Town.

   

  Chris har erfaring fra undervisning i entreprenørskap og innovasjon fra Oslo Met og NTNU. Chris har en unik evne til å inspirere og gjøre innovasjonstematikk tydelig og relevant inn i menneskers hverdag. Det er med god grunn han er nominert blant Norges fremste unge ledere.

  Eirik Kolstad Larsen

  Innovasjonsentusiast og prosjektkonsulent

  Eirik Kolstad Larsen har bakgrunn som spenner fra utenlandsoppdrag i forsvaret til entreprenørskap og studier i prosjektledelse på Westerdals.

   

  Eirik har særlig kompetanse og interesse for prosjektledelse og teamet og hvordan lede og utvikle et tillitsfullt samarbeid i møte med det ukjente. Han har erfart betydningen av dette og inspireres av overføringverdiene mellom militært forsvar og entreprenørskap.

   

  Kontakt: Tlf: +47 905 10 621 / Epost: eirik@innoco.no

  Randi Garmann Lønrusten

  Seniorkonsulent: Innovasjon er kommunikasjon.

  Randi Garmann Lønrusten er en erfaren konsulent, foredragsholder og fasilitator. Hun er skuespillerutdannet i Storbritannia og har bakgrunn som konsulent og medeier i ergo;ego AS og som seniorkonsulent i Implement Consulting Group.

   

  Randis kjernekompetanse er som foredragsholder og fasilitator innen

  kommunikasjon- og presentasjonstrening, teamutvikling, kreativitet

  og rollebevissthet. Hun er en foretrukken trener for mange ledere når det gjelder kommunikasjon og formidling. Hun har bistått både offentlige og private organisasjoner og hjulpet medarbeidere og ledere i et bredt spekter av bransjer slik som: olje/gass, telecom, barnehager, bank og forsikringsbransjen .

   

  Kontakt: Tlf: +47 412 34 620 / Epost: randi@innoco.no

  Klaus Røiri

  Foredragsholder og assosiert konsulent

  Klaus har mange års erfaring fra Innoco og er nå tilknyttet som frittstående konsulent og foredragsholder. Han har mange års erfaring som innovasjonsrådgiver i konsulentselskapene Accenture, MoonWalk, Semco og Innovation Management. Han har tidligere hatt operative og ledende stillinger innenfor marked og internasjonal forretningsutvikling i Tomra, Yara, Regal og Orkla.

   

  Klaus har bred erfaring med Innocos innovasjonsprogrammer slik som Innovasjonsløft på Ringerike og i Hallingdal. Klaus bidrar også med strategisk innovasjonsrådgivning for bedrifter som trenger å implementere praktiske tiltak for fornyelse og vekst i organisasjonen.

  Maria Thunshelle

  Assosiert konsulent og fasilitator

  Maria er utdannet sykepleier og har i tillegg en bachelorgrad i helseledelse og helseøkonomi fra Universitetet i Oslo.

  Hun har mangeårig erfaring fra helsesektoren og rekruttering av helsepersonell i privat og offentlig sektor.

  De siste årene har Maria drevet eget selskap og jobbet som konsulent innen prosjektledelse og veiledet gründerbedrifter i søknadsprosesser overfor virkemiddelapparatet.

   

  Maria drives av å jobbe med mennesker og skape konkrete resultater sammen med andre.

  Hun kan å mobilisere mennesker og engasjement rundt samfunnsmessige utfordringer og er en god fasilitator av innovasjonslab'er og workshops som tar problemløsing fra tegnebrettet til konkret handling.

  Johannes Richter Kolsaker

  Prosjektassistent

  Johannes har tjenestegjort i forsvaret før han studerte statsvitenskap og nå fullfører han lektorprogrammet ved UiO.

  Han har deltatt på Norsk-Ukrainsk handelskammer sitt gründerprogram, Young Entrepreneurs med prosjektarbeid knyttet til samfunnsutvikling i begge land.

   

  Johannes har tidligere bistått Innoco med gjennomføring av innovasjonsseminarer, oppfølging av workshops, nettverk og administrative oppgaver.

   

  Han har stor interesse for pedagogikk og nyskapning innen utdanningssystemet. Han er ansvarsfull og pålitelig i samarbeidet med andre mennesker og oppgavene han ivaretar.

  Markus Moberg

  Assosiert konsulent - gjennomføringevne

  Markus bygde opp et selskap, Veritas Prep, fra en ide i et klasserom til å nå en omsetning på over 100 millioner i flere år. Fra to grundere i en leilighet vokste de selskapet til 25 fulltidsansatte og over 200 deltidsansatte helt uten investorer eller lån.

   

  Innovasjon og ledelse var viktige element i deres suksess, men deres største styrke var gjennomføringsevne. Markus solgte nylig selskapet og har nå satt all sin energi inn i å hjelpe andre startups sette på plass den strukturen som må til for at deres egen innovasjon og ledelse skal gi resultat.

   

  Markus har bachelor grad både i Computer Science og i Økonomi fra Ivy League universitetet Cornell University og en MBA fra Yale University.

  Ole Fredrik Norbye

  Foredragsholder og assosiert konsulent

  Ole Fredrik Norbye er jazzpianist og lidenskapelig opptatt av kreativitet. I tillegg til sin utøvende virksomhet som pianist har han lang erfaring i kunnskapsformidling og undervisning. Han er tilknyttet landets fremste musikkutdanninger og har holdt en rekke foredrag om kreativitet og innovasjon for næringslivet.

   

  For tiden er han involvert i et forskningsprosjekt der han, sammen med Innoco, prøver å kartlegge hva som gjør at man får lyst til å være kreativ, og hva som kan gjøre at man unngår å bidra med sine kreative innspill i en innovasjonsprosess.

  Samarbeidspartner: "Diversity drives innovation"

  Loveleen Rihel Brenna er grunnlegger av Seema og har en unik ekspertise på mangfoldsledelse .Hun har i flere tiår holdt opplæring i kulturell intelligens og mangfoldskompetanse og står bak den nasjonale standarden for å lede og utvikle mangfold i virksomheter. I tillegg til flere styreverv har Loveleen blitt
  tildelt en rekke priser, blant annet Fritt ords honnørpris 2016. Hun har skrevet boken Mangfoldsledelse. Den gir god innsikt i hvorfor det er klokt å koble mangfoldsledelse med innovasjon og ledelse og er en sterk inspirasjonskilde i samarbeidet mellom Seema og Innoco .

   

  Lederutvikling i samarbeid med VISSA AS

  Vissa har sitt utspring fra Visindi og er en nytenkende aktør innen ledelses- og organisasjonsutvikling. Navnet er urnorsk og betyr vidsynt, visdom og kunnskap. Det er et godt utgangspunkt når Innoco og Vissa sammen styrker ledergrupper på innovasjonsledelse.

  Kim Lien

  Gründer og innovatør i praksis

  Som barn ville han bli filosof. 25 år senere har han etablert 5 selskaper og vært styreleder i en konkurs. Kim har yrkesfagutdannelse, en bachelor i markedskommunikasjon og master i Internasjonal Business fra EAE i Barcelona. Kim har jobbet som kreativ rådgiver og produsent og vant i 2014 prisen for "Beste motivasjons event i Europa».

   

  Kim brenner for å skape kreative prosesser der ideer og teknologi blir ny praksis. Han er særlig engasjert i hvordan Virtual Reality kan redefinere felt som helse, reise og musikk der mennesket og miljøet står i sentrum. Han jobber nå uredd med radikale innovasjonsprosjekter for å skape en bedre verden.

  Christian Ursin-Holm

  Ekspert digitalisering

  Christian har mer enn 15 års ledererfaring fra innovasjonsprosesser og forretningsutvikling, hovedsakelig relatert til det digitale området. Han har betydelig kunnskap om hele prosessen fra idé til kommersialisering og har jobbet med innovasjonsutfordringer både som konsulent og linjeleder.

   

  Han har mer enn 10 års erfaring som konsulent, hvor han har hjulpet alt fra store selskaper til oppstartsselskaper med hvordan man skaper vekst og utvikling. Han har også lang internasjonal erfaring fra bl.a. Telenor-gruppen hvor han var han ansvarlig for å finne og bygge nye vekstområder på tvers av land.

   

  Christian har spesielt dyp kompetanse innen det å lede forretningsutviklingsprosjekter innen det digitale området, produkt- og tjenesteutvikling, partnerskap og innovasjonsledelse.

   

  Kontakt

  Tlf: +47 481 56 067

  Epost: christian@innoco.no

  Salvador Baille

  Ekspert digitalisering

  Salvador Baille er rådgiver med ekspertise på teknologiledelse, digitalisering og forretningsutvikling. Han har blant annet bakgrunn som strategisjef og leverandør av sattelittutstyr Nera SatCom og Investment Manager ved Telenor New Business.

   

  Salvador er spaltist for Digital i E24.no og bidrar også i andre medier som bl.a. Finansavisen og Computerworld. Han foreleser i innovasjon og forretningsutvikling ved Høgskolen i Østfold og er mentor i Lean Startup programmet i samarbeid med BI, Berkeley University, Inven2 og norske teknologibaserte startups.

  Andreas Iversen

  Illustratør og tegneserieskaper

  Andreas er illustratør og tegneserieskaper. Han lager flere tegneserier

  for blader, aviser og nett, i tillegg til å illustrere barnebøker.

   

  Sammen med Aleksander K. Brown lager han barnebokserien Edward Rubikons Mysterier (Cappelen Damm). Andreas vant Dagbladets tegneseriekonkurranse i 2013 med serien Generasjon Lost. Han har en master i film- og fjernsynsvitenskap fra Høgskolen i Lillehammer.

 • @InnocoAS

  Facebook

  @InnocoAS

  Twitter

  @InnocoAS

  LinkedIn

All Posts
×
×
Behandling av personopplysninger
Innoco AS behandler personopplysninger i samsvar med Personopplysningsloven, og følger reglene for taushetsplikt tilknyttet dette. Vi har utviklet retningslinjer og prosedyrer for å overholde GDPR.
Etter Personopplysningsloven §18 Rett til innsyn, har du som kunde hos Innoco rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg.
Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger Innoco AS har registrert som omhandler deg, kan du få opplysninger ved å sende inn en skriftlig anmodning til oss.
Kontakt:
eirik@innoco.no